duminică, 21 iunie 2015

Infometata de iubire

Sunt infometata.Infometata de iubire.

Plang nopti la rand si zile in sir.Nu voi dormi nici in noaptea aceasta ci o voi face alba..Ma simt atat de singura.Stii cat de apasator ?Oare de ce traiesc asa?Nu am puterea sa zambesc.Stii cat de rau?Sa nu aiba cine sa iti spuna:"Buna dimineata iubito,esti frumoasa!"Sa nu aiba cine sa te imbratiseze,sa nu ai spre cine sa alergi fericita.Si nu,nu am devenit insensibila ci doar rece,voi m-ati racit.Nu mai am  putere sa cuceresc eu.Cuceriti-ma voi !
Ploua sufletul meu in toata tara,si pe tine tot nu te gasesc.Mi-am facut din descoperirea ta un scop dar cu cat trece mai mult timp simt ca nu mai am rabdare si nici glas.
Iarasi ma voi uita la ceas, asteptand sa treaca secunde si minute,ore si apoi saptamani..Si luni, si ani..
Iarasi voi purta cea mai frumoasa rochie in ziua in care ar trebui sa fie cea mai frumoasa din viata mea..Ma voi uita in oglinda si voi urmari firul lacrimilor.Iarasi ma voi vedea singura de ziua mea,neavand cine sa imi spuna"La multi ani,din suflet!".Si atunci ,voi alerga in neant..Ma voi pierde  undeva iar tu ma vei gasi,cand vei vrea..

2 comentarii:

  1. Foamea de iubire.. cea mai apăsătoare, cel mai greu de stăvilit.. mai ales pentru un suflet sensibil. Totul însă, în general, e doar o problema de timp..

    RăspundețiȘtergere
  2. Foamea de iubire.. cea mai apăsătoare, cel mai greu de stăvilit.. mai ales pentru un suflet sensibil. Totul însă, în general, e doar o problema de timp..

    RăspundețiȘtergere